Usein kysyttyä

Kiinteistö on rakennettu vuonna 1991 HL Backlundin toimesta. Kiinteistössä toimi aluksi Vaasan sairaanhoito-oppilaitos. Silloista kellarikerrosta ja kolmea maanpäällistä kerrosta on myöhemmin täydennetty yhdellä lisäkerroksella. 2005 vuodesta saakka Vasabladet ja HSS Media muuttivat kiinteistöön toimistotilansa. Sittemmin mukaan on tullut Terveystalo.

Katutasolla toimivat Eurokangas ja Konditoria Tammipiha, muodostaen pienen ja viihtyisän kauppakeskittymän. Toimistotiloissa puolestaan toimivat muun muassa Terveystalo ja Martela.

 

Missä Wasa Ekgården on?

Wasa Ekgården sijaitsee Vaasan ydinkeskustassa Pitkäkadun ja Hietasaarenkadun kulmassa.

 

Onko Ekgårdenissa pysäköintitilaa?

Ekgårdenissa on 133 autopaikkaa asiakaspysäköintiä varten. Käynti pysäköintilaitokseen tapahtuu Pitkäkadun puolelta. Lisäksi kiinteistöstä löytyy 101 lämmintä autopaikkaa vuokrattavaksi henkilökunnan käyttöön.

 

Mitä yrityksiä/ yhteisöjä kiinteistössä toimii?

Wasa Ekgårdista löytyy monenlaista toimintaa. Toimistokerroksien suurimmat käyttäjät ovat Helsingin yliopisto ja Wasabladet. Liiketilakerroksissa vuokralaisina ovat Terveystalo, Eurokangas, Ompelukoneliike Halonen, Vasa Djurcentrum ja Martela. Keskipihalla olevan jykevän Tammen suojissa voi käydä virkistäytymässä Konditoriassa, jossa valmistuu herkulliset leivät ja leivokset.

 

En löydä sopivaa tilaa. Voiko niitä räätälöidä?

Tutkimme mielellämme, miten voimme toteuttaa juuri sinulle sopivat toimitilaratkaisut. Ole yhteyksissä Tapio Lyytiseen: tapio.lyytinen@samla.fi , 050 401 1954 tai täytä sivustolta löytyvä yhteydenottolomake niin olemme sinuun yhteyksissä.

 

Haluan vuokrata toimitilan, miten toimin?

Vuokra-asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä Tapio Lyytiseen: tapio.lyytinen@samla.fi , 050 401 1954

 

Miksi muuttaisin yritykseni Wasa Ekgårdeniin?

Wasa Ekgården on Vaasan ydinkeskustassa oleva kiinteistö, jossa on tarjolla toimistotiloja ja liiketiloja yrityksille ja yhteisöille kaupungin parhaalta paikalta. Keskeinen sijainti, hyvät parkkeeraustilat ja Tammen ympärillä oleva kehittyvä kiinteistö antavat liiketoiminnallesi kunnon menestysedellytykset.

 

Miten toimin sähkösopimuksen kanssa?

Ota yhteyttä isännöitsijään. Isännöitsijänä toimii Oy BUMA-Team Ab, 020 116 0200.

 

Tarvitsen huoltoapua, mistä saan?

Voitte välittää kaikki vikailmoitukset ja palvelupyynnöt:

Caverion Suomi Oy
0800 157 777
kiinteistohelp(at)caverion.com

 

Kenen kanssa voin keskustella vuokra-asioista?

Vuokra-asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä Tapio Lyytiseen: tapio.lyytinen@samla.fi , 050 401 1954