Niklas Björkman/ Terveystalo

Niklas Björkman som har arbetat drygt ett år som enhetschef för Terveystalo i Vasa, har trivts bra i branschen.

–Hälsovård är en dynamisk och växande bransch, där man alltid behöver lämpliga medarbetare, samtidigt som många andra branscher automatiseras. Inom hälsovårdsbranschen är det nödvändigt att tjänster och människor finns på plats, fastslår Björkman.

–Därför är det också av stor vikt att det är enkelt att hitta hit och att lokalerna ligger centralt och att det finns goda trafikförbindelser, såsom Terveystalo har nu här på Ekgården, konstaterar Björkman.

Enligt Björkman skall lokalerna för företag inom hälsovårdsbranschen vara i gott skick och det måste vara enkelt att ta sig dit. Ekgården är även ett ställe som många Vasa-bor redan känner till. Enligt Björkman motsvarar lokalerna väl behoven hos Terveystalo. Man har kunnat bygga ut och renovera lokalerna vid behov.

Björkman tycker att det bästa med Ekgården är dess centrala läge, de flexibla lokalerna och de goda parkeringsmöjligheterna. Ekgården har ett eget parkeringshus.

–Vårt läge är praktiskt då det endast ligger ett stenkast från torget, sammanfattar Björkman.  

–På Ekgården finns potential för så mycket mer än vad det är just nu, tror Björkman.

 

Niklas Björkman, Enhetschef
Terveystalo Oy

Kontorslokal i Vasa centrum

Ekgården ligger mitt i Vasa centrum. Kontorslokaler för ditt företag på bästa läge i staden.

Lagom stora lokaler

Vi på Wasa Ekgården erbjuder lokaler i olika storlekar och för olika syften. Vi skräddarsyr lokalerna så att de passar just din verksamhet.

Goda parkeringsmöjligheter

I anslutning till Ekgården finns parkeringsplatser för såväl personal som för kunder. Det är lätt att ta sig hit och här är trivsamt att vara.