Svante Wahlbeck / Vasabladet

160-vuotisjuhlavuottaan viettävä Vasabladet on ollut Tammipihan tiloissa reilut 10 vuotta.

Vasabladetin päätoimittaja Svante Wahlbeck kertoo Tammipihan tilojen olevan sanomalehdelle hyvällä keskeisellä paikalla.

–Toimittajien on helppo lähteä tästä juttukeikalle, Wahlbeck hymyilee.

Wahlbeckin mukaan sanomalehtiala on näyttävä toimiala, joten tilojen on oltava siistit ja hyväkuntoiset, jotta paikan päälle kehtaa ottaa vieraita vastaan.

–Teemme aika paljon haastatteluja täällä paikan päällä sekä myös kuvauksia, joten on välttämätöntä, että tilamme ovat siistit, Wahlbeck toteaa.

Wahlbeckin mukaan myös tammella varustettu sisäpiha on mukava kesällä.

–Vasabladet piti sisäpihalla tänä kesänä Taiteiden Yössä rapujuhlat, Wahlbeck muistelee, ja lisää, että jos sisäpiha olisi katettu, siellä olisi mahdollisuuksia järjestää lisääkin tilaisuuksia.

–Tammipiha on toimiva kokonaisuus, sijainti on hyvä sekä palvelut ovat lähellä, päätoimittaja listaa.

Wahlbeck kehuu Tammipihassa sijaitsevan kahvilan olevan kätevä lisä kokonaisuuteen.

–Sieltä voi hakea nopeasti lounasta. Haemme myös usein tarjoiltavaa sieltä toimitukseen tuleville vieraillemme, Wahlbeck kertoo.

Vasabladetilla on töissä noin 80 henkilöä paikan päällä joka päivä. Wahlbeckin mukaan tilat ovat avarat ja Tammipihalla on hyvä sijainti.

–Autotallissa kellarissa on Vasabladetin auto, jolla toimittajat pääsevät ripeästi lähtemään uutiskeikalle. Sekä asiakkaille on parkkipaikat parkkihallissa ylhäällä. Siksi tämä Tammipiha onkin toimiva kokonaisuus, Wahlbeck listaa.

–Väliseinillä saa helposti muunneltua tiloja omiin tarpeisiin sopiviksi. Täällä toimituksessa tarvitsemme sekä pieniä työhuoneita että isoja ja avaria toimituksen tiloja, päätoimittaja kertoo.

Lisäksi Wahlbeck kertoo, että Vasabladetin eri osastot on saatu hyvin jaettua erilleen.

–Toimitus ja kaupalliset osastot ovat eri puolilla tilojamme, mikä on hyvä asia, päätoimittaja toteaa.

–Kaiken kaikkiaan tilat ja paikka ovat toimineet oikein hyvin meille, Wahlbeck summaa.

Svante Wahlbeck, Päätoimittaja
Vasabladet

Toimitilat Vaasan ydinkeskustasta

Tammipiha sijaitsee aivan Vaasan keskustassa, osoitteessa Pitkäkatu 30, Vaasa. Toimitilaa yrityksellesi parhailla pelipaikoilla.

Hyvät parkkipaikat

Ekgårdenin yhteydessä on pysäköintitilat yritysten henkilöstölle sekä asiakkaille. Tänne on helppo tulla ja täällä on mukava olla.

Sopivan kokoisia toimitiloja

Meillä on Wasa Ekgårdenissa tarjolla useita erikokoisia ja eri käyttöön sopivia tiloja. Räätälöimme tarvittaessa tilat tukemaan juuri sinun liiketoimintaasi.