Mikael Back / Grano

 

Grano oli ennen Tammipihaa Palosaarella, ja yritysfuusion myötä suuremmat tilat tulivat ajankohtaisiksi.

–Tarvitsimme lisää tilaa, jotta kaikki koneet ja laitteet saatiin mahtumaan, Back selittää.

–Kaiken kaikkiaan tämä on hyvä paikka Granolle, Back tiivistää.

Aluejohtajan mukaan Tammipiha on erityisen hyvä paikka juuri siksi, koska Granolla on hyvin laaja palveluvalikoima, minkä vuoksi sillä on hyvin erilaisia asiakaskuntia.

–Granolla on myös paljon kuluttaja-asiakkaita, joten on tärkeää, että yrityksemme sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Tammipihaan on helppo tulla, Back toteaa.

Backin mukaan yksityissektorin asiakkaat liikkuvat paljon nimenomaan keskusta-alueella, joten Tammipiha on sopivasti heitä lähellä. Backin mielestä keskeinen sijainti on tärkeä myös näkyvyyden näkökulmasta.

–Tammipihan ympäristössä liikkuu paljon ihmisiä, ja siten Grano saa lisää katunäkyvyyttä, Back pohtii.

–Tietyt asiakassegmentit, eli juuri yksityisasiakkaat jäävät helposti pois, jos yrityksemme sijainti ei ole keskeinen. Se on pienestä kiinni, Back tietää.

Granolla on myös oma lähettipalvelu, joten keskeisen sijainnin ansiosta tuotteiden jakeluetäisyydet ovat lyhyet ja toimitusajat nopeita.

Granon tiloja laajennettiin fuusion myötä ja tilat ovat nyt läpi kiinteistön.

–Tässä on aina otettu hyvin huomioon vuokralaisen toiveet ja muutostarpeet, Back kehuu.

Backin mukaan Tammipihassa on hyödyllistä myös muut liikkeet, koska kaikki täydentävät toisiaan ja tuovat lisää asiakkaita Tammipihaan.

–Meillä on yhteistyötä joidenkin Tammipihan yritysten kanssa. Lisäksi henkilökuntamme käy usein kahvilla Tammipihalla sijaitsevassa kahvilassa, joten on kätevää, että se on samassa pihassa. Joskus käymme myös vieraidemme kanssa siellä, Back hymyilee.

–Tammipihan sisäpihakin on mukava: tammea katsellessa ei aina edes muista olevansa keskellä kaupunkia, Back naurahtaa.

Granolla on suurehkot tilat, joihin sisältyy tuotannon tilojen lisäksi konttoritilat ja varasto. Granon tiloihin tehtiin melko paljon muutostöitä lisätilan tarpeen vuoksi: seiniä purettiin ja tehtiin uusia. Nyt tila on yhtenäinen ja selkeä.

–Tähän mennessä on tehty hyvin parannuksia myös kiinteistön tekniikkaan ja ylläpitoon. Minusta tuntuu, että tästä kiinteistöstä pidetään hyvää huolta, Back toteaa.

–Nykyisellään tilat palvelevat meitä oikein hyvin ja ne vastaavat tämänhetkisiin tarpeisiimme, Back tiivistää.

Mikael Back, Aluejohtaja
Grano

Toimitilat Vaasan ydinkeskustasta

Tammipiha sijaitsee aivan Vaasan keskustassa, osoitteessa Pitkäkatu 30, Vaasa. Toimitilaa yrityksellesi parhailla pelipaikoilla.

Hyvät parkkipaikat

Ekgårdenin yhteydessä on pysäköintitilat yritysten henkilöstölle sekä asiakkaille. Tänne on helppo tulla ja täällä on mukava olla.

Sopivan kokoisia toimitiloja

Meillä on Wasa Ekgårdenissa tarjolla useita erikokoisia ja eri käyttöön sopivia tiloja. Räätälöimme tarvittaessa tilat tukemaan juuri sinun liiketoimintaasi.