Marko Jokimäki / Martela

Martelan jälleenmyyjä HM Profiilit Oy on toiminut Tammipihassa jo toistakymmentä vuotta. Jo 15 vuotta talossa ollut Marko Jokimäki aloitti kaksi vuotta sitten myyntipäällikkönä.

-Teemme asiakkaalle perusteellista toimistokalustesuunnittelua. Prosessi alkaa tarpeiden määrittelystä ja suunnittelusta ja jatkuu kalusteiden valintaan. Kartoitamme aluksi lähtökohdat, että millaiset työpisteet, työtilat ja työtavat yrityksessä on, ja siitä lähdetään eteenpäin, Jokimäki selittää.

Martela tarvitsee tilaa tuotteilleen, jotta niitä saadaan hyvin esille.

-Meillä on jonkin verran tuotteita esillä ja lisäksi voimme esitellä myös omilla työpisteillämme erilaisia pöytiä ja tuoleja sekä työpisteratkaisuja, Jokimäki kertoo.

Jokimäen mukaan Martelan tilat Tammipihassa ovat toimivat.

-Kellarissa on myös lämmin autotalli, joka on mukava lisä. Lisäksi Tammipihan yleinen viihtyvyys on parantunut vuosien mittaan, Jokimäki pohtii.

-Tammipihan sijainti on keskeinen, mutta tämä on silti rauhallinen paikka. Täällä on hyvät yhteydet: sekä työntekijän että asiakkaan on helppo liikkua joka paikkaan. Parkkimahdollisuudetkin ovat hyvät, Jokimäki listaa.

-Tammipiha on myös useimmille vaasalaisille tuttu paikka, jonka he tietävät, Jokimäki toteaa.

Marko Jokimäki, Myyntipäällikkö
Martela

Toimitilat Vaasan ydinkeskustasta

Tammipiha sijaitsee aivan Vaasan keskustassa, osoitteessa Pitkäkatu 30, Vaasa. Toimitilaa yrityksellesi parhailla pelipaikoilla.

Hyvät parkkipaikat

Ekgårdenin yhteydessä on pysäköintitilat yritysten henkilöstölle sekä asiakkaille. Tänne on helppo tulla ja täällä on mukava olla.

Sopivan kokoisia toimitiloja

Meillä on Wasa Ekgårdenissa tarjolla useita erikokoisia ja eri käyttöön sopivia tiloja. Räätälöimme tarvittaessa tilat tukemaan juuri sinun liiketoimintaasi.