Helena Korkeamäki / Eurokangas

20 vuotta Eurokankaalla työskennellyt myymäläpäällikkö Helena Korkeamäki on ollut Vaasan Eurokankaalla liikkeen perustamisesta asti. Korkeamäki on tyytyväinen liikkeen nykyisiin tiloihin.

Eurokangas on ollut Tammipihassa kaksi vuotta, jota ennen se oli Citymarketin yläkerrassa.

–Olimme periaatteessa jo noin 10 vuotta etsiskelleet sopivia uusia tiloja, mutta ei ollut löytynyt tarpeeksi isoja, Korkeamäki muistelee.

Korkeamäen mukaan Eurokankaalla on paljon tilaa vievää tavaraa, joten tuotteiden esillepano vaatii paljon tilaa. Eurokankaalle yhdistettiin Tammipihassa kahden edellisen liikkeen tilat, jolloin saatiin riittävän suuret tilat yritykselle.
–Tämä on mahtava kauppapaikka. Täällä on valoisaa ja värikästä; tästä näkee jo ulospäin, että täällä eletään! Korkeamäki iloitsee.

Korkeamäen mukaan uudet tilat ovat avarat ja helpommin hallittavat kuin entiset.
–Kaiken saa hienosti esille. Uudet tilat tulivat lisäksi sopivasti samaan aikaan ketjun konseptiuudistuksen kanssa, Korkeamäki muistelee.

Korkeamäen mukaan jokainen työntekijä ja johtoporras on ollut erittäin tyytyväinen Eurokankaan tiloihin Tammipihassa.
–Kun johto kävi katsomassa tiloja, he olivat oikein että ah, miten ihanan avarat tilat ja helppo hengittää! Tuotteet tulevat täällä esille edukseen. Kaikki ovat olleet oikein tyytyväisiä, Korkeamäki tiivistää.

Korkeamäen mukaan Tammipiha on Eurokankaalle mainio paikka, koska sen sijainti on keskeinen aivan kaupungin keskustassa. Myymäläpäällikön mukaan Eurokankaan myymälät sijaitsevat aina keskeisillä paikoilla joko kaupungin keskustassa tai kauppakeskuksissa.

Myös näkyvyydellä on Korkeamäen mukaan suuri merkitys. Ennen Eurokangas sijaitsi 2.kerroksessa, kun taas nyt Tammipihassa se on kätevästi katutasossa. Korkeamäen mukaan Tammipihaan on helppo löytää, ja auton saa parkkiin lähes joka suunnasta tullessa johonkin, ja kaikki on lähellä.

–Tammipihassa on mahtava parkkipaikka, jossa on aina tilaa. Ihmiset eivät vain aina tiedä, että Tammipihalla on oma parkkipaikka, Korkeamäki harmittelee.

Korkeamäen mukaan liikkeiden vaihtuvuus on Tammipihassa ollut melko pientä vuosien varrella, mikä hänen mukaansa sekin kertoo jotakin itse kiinteistöstä.
–Ihmiset ovat varmasti olleet tyytyväisiä, kun ovat vuosia pitäneet liikettä samassa paikassa täällä Tammipihassa.

Tammipihassa on Eurokankaan lisäksi muitakin saman alan liikkeitä. Korkeamäen mukaan liikkeet sopivat hyvin yhteen, ja tuovat toinen toisilleen asiakkaita.

–Tunnen hyvin näiden muiden liikkeiden omistajat ja olemme paljon yhteyksissä. Jokaisesta ohjataan toiseen liikkeeseen, jos itsellä ei jotain ole. Teemme tätä hyvässä hengessä. Kaikilla meillä on kuitenkin aivan erilaiset päätuotteet, joten liikkeet vain täydentävät toinen toisiaan. Asiakas saa tekstiili- ja ompelualan palvelun koko paketin Tammipihasta, Korkeamäki toteaa.

Helena Korkeamäki, Myymäläpäällikkö
Eurokangas Oy

Toimitilat Vaasan ydinkeskustasta

Tammipiha sijaitsee aivan Vaasan keskustassa, osoitteessa Pitkäkatu 30, Vaasa. Toimitilaa yrityksellesi parhailla pelipaikoilla.

Hyvät parkkipaikat

Ekgårdenin yhteydessä on pysäköintitilat yritysten henkilöstölle sekä asiakkaille. Tänne on helppo tulla ja täällä on mukava olla.

Sopivan kokoisia toimitiloja

Meillä on Wasa Ekgårdenissa tarjolla useita erikokoisia ja eri käyttöön sopivia tiloja. Räätälöimme tarvittaessa tilat tukemaan juuri sinun liiketoimintaasi.