Niklas Björkman/ Terveystalo

 

Reilun vuoden verran Terveystalon Vaasan yksikönjohtajana toiminut Niklas Björkman on viihtynyt hyvin alalla.
–Terveydenhuolto on dynaaminen ja kasvava ala, jolla tarvitaan aina oikeita työntekijöitä, samalla kun moni muu ala automatisoituu. Terveydenhuoltoalalla on välttämätöntä, että palvelut ja ihmiset ovat paikan päällä, Björkman kiteyttää.

–Siksi onkin erityisen tärkeää, että tilat ovat helposti löydettävissä ja keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien äärellä, kuten Terveystalolla nyt on täällä Tammipihassa, Björkman toteaa.

Björkmanin mukaan terveydenhuoltoalan yrityksen tilojen tulee olla hyväkuntoiset, sekä niihin on päästävä helposti. Tammipiha on myös monille vaasalaisille tuttu paikka, jonka moni tietää. Björkmanin mukaan tilat vastaavat hyvin Terveystalon tarpeita. Tiloja on saatu laajennettua tilatarpeiden kasvun myötä ja niitä on remontoitu tarvittaessa.

Björkmanin mukaan Tammipihan parhaita puolia ovat keskeinen sijainti, joustavat tilat, sekä hyvät pysäköintimahdollisuudet. Tammipihalla on oma pysäköintihalli.

–Sijaintimme on kätevä, kun se on vain kivenheiton päässä torilta, Björkman tiivistää.

–Tammipihalla olisi potentiaalia enempäänkin, kuin mitä se on tällä hetkellä, Björkman uskoo.

Niklas Björkman, Yksikönjohtaja
Terveystalo Oy

Toimitilat Vaasan ydinkeskustasta

Tammipiha sijaitsee aivan Vaasan keskustassa, osoitteessa Pitkäkatu 30, Vaasa. Toimitilaa yrityksellesi parhailla pelipaikoilla.

Hyvät parkkipaikat

Ekgårdenin yhteydessä on pysäköintitilat yritysten henkilöstölle sekä asiakkaille. Tänne on helppo tulla ja täällä on mukava olla.

Sopivan kokoisia toimitiloja

Meillä on Wasa Ekgårdenissa tarjolla useita erikokoisia ja eri käyttöön sopivia tiloja. Räätälöimme tarvittaessa tilat tukemaan juuri sinun liiketoimintaasi.